Agjencia e Kujdestarisë Genova

Assistenza Anziani. Badanti Qualificate Genova
3385877021[email protected]
  Agenzia Badanti Genova Assistenza Anziani

Agjencia e Kujdestarisë Genova

Gjeni kujdestarin tuaj të besuar me ne. Ne menaxhojmë kontratën, listën e pagave dhe kontributet. Kujdestar bashkëjetues, kujdestar nate, ndihmë për të moshuarit dhe invalidët. Në Genova, Recco, Camogli, Arenziano. Sepse është shumë më tepër se një agjenci e thjeshtë kujdesi në Genova.

Kujdestari i natës Genova

Kooperativa jonë është në gjendje të mbështesë familjet, të cilat përballen me një situatë të ngjashme, me operatorë të kualifikuar, të besueshëm dhe profesionistë. Sigurimi i ndihmës gjatë natës kërkon aftësi specifike dhe karakteristika të veçanta personale.

Kujdestarë të kualifikuar Genoa

Angelus Genova ofron shërbimin e asistencës së të moshuarve, kujdestar ose bashkëjetues ditën dhe natën.
Kontaktoni një nga zyrat e ANGELUS, do të gjeni disponueshmërinë dhe kompetencën e Kujdestarëve tanë për anëtarët e familjes suaj.

NE KUJDESEMË PËR NEVOJAT TUAJA GENOA DHE PROVINË

Angelus Genova ofron shërbimin e asistencës së të moshuarve, kujdestar ose bashkëjetues ditën dhe natën.
Kontaktoni një nga zyrat e ANGELUS, do të gjeni disponueshmërinë dhe kompetencën e Konsulentëve të Familjes Angelus, të cilët do t’ju ndihmojnë të zgjidhni nevojat tuaja për ndihmë. Kujdestarët për të moshuarit dhe familjet Genova

Agjencia e Kujdestarëve Konsorciumi Genoa Angelus

Kujdestarët për të moshuarit Genova

Konsulenti ynë Familjar, pasi ka dëgjuar nevojat tuaja, do të zgjedhë punëtorët kandidatë të duhur për ju për të përmbushur nevojat tuaja. Ai do t’ju ofrojë takime prezantuese me kandidatët dhe më pas do t’ju ndihmojë të zgjidhni kandidatin e duhur. Në Genova dhe Provinca

Me ne do të dini menjëherë kostot mujore dhe formalitetet e nevojshme për rekrutimin dhe shërbimet e Badante Genova

Konsulenti ynë i familjes APiCi Genoa do të jetë gjithmonë pranë jush në menaxhimin e marrëdhënieve të punës midis jush dhe punonjësit të punësuar. Ne do t’ju mbështesim në marrëdhëniet tuaja duke marrë parasysh menaxhimin e sigurimeve shoqërore nga rekrutimi deri në përfundim.

Na kontaktoni tani

Konsorciumi Angelus Genova

Konsorciumi Angelus, Agjencia juaj e Kujdestarëve të Besuar në Genoa.

Kujdesi në shtëpi mund të jetë një opsion i favorshëm për ata që kanë nevojë për kujdes afatgjatë, por nuk duan të heqin dorë nga pavarësia dhe privatësia e tyre. Kur vendosni të punësoni një kujdestar, ju mund të zgjidhni ta bëni këtë nëpërmjet një agjencie që është e specializuar në shërbimet e kujdesit në shtëpi.

Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë pse punësimi i një kujdestari përmes një agjencie në Genova mund të jetë zgjidhja e duhur për shumë familje.

1. Profesionistë shumë të kualifikuar

Agjencitë e kujdesit në shtëpi në Genova zgjedhin kujdestarë të kualifikuar dhe të trajnuar. Kujdestarët që punojnë për këto agjenci përgjithësisht kanë vite përvojë në fushën e kujdesit në shtëpi, njohin teknikat për të ndihmuar njerëzit me probleme shëndetësore dhe mund të përballojnë situata emergjente.

Agjencitë e kujdesit në shtëpi në Genova ofrojnë gjithashtu kurse trajnimi për punonjësit e tyre për të siguruar që ata të jenë gjithmonë të përditësuar mbi teknikat dhe praktikat më të fundit në kujdesin në shtëpi.

2. Siguri dhe qetësi më e madhe shpirtërore

Punësimi i një kujdestari përmes një agjencie në Genova mund të garantojë më shumë siguri dhe paqe mendore. Sfondi i agjencive të kujdesit në shtëpi kontrollojnë punonjësit e tyre dhe monitorojnë rregullisht sjelljen e tyre për t’u siguruar që ata përmbushin standardet profesionale dhe të sjelljes.

Përveç kësaj, agjencitë e kujdesit në shtëpi ofrojnë mbulim sigurimi për kujdestarët që punojnë për ta, duke ofruar mbrojtje për klientët e tyre në rast aksidenti ose lëndimi gjatë punës.

3. Fleksibiliteti dhe personalizimi i shërbimeve

Agjencitë e kujdesit në shtëpi në Genova ofrojnë shërbime të personalizuara dhe fleksibël për të përmbushur nevojat specifike të klientëve të tyre. Është e mundur të zgjedhësh kohën dhe kohëzgjatjen e kujdesit në shtëpi dhe të vendosësh se cilat aktivitete do të kryejë kujdestari gjatë qëndrimit të saj.

Për më tepër, agjencitë e kujdesit në shtëpi mund të ofrojnë kujdes afatshkurtër ose afatgjatë, bazuar në nevojat e klientit.

4. Shërbimi dhe mbështetja e vazhdueshme

Agjencitë e kujdesit në shtëpi në Genova ofrojnë ndihmë të vazhdueshme dhe mbështetje të vazhdueshme për klientët e tyre dhe kujdestarët e tyre. Në rast urgjence apo ngjarje të paparashikuara, agjencitë janë gjithmonë në dispozicion për të ofruar ndihmë dhe për të zgjidhur çdo problem.

Për më tepër, agjencitë e kujdesit në shtëpi në Genova ofrojnë shërbime zëvendësimi për kujdestarët që nuk mund të punojnë për shkak të sëmundjes ose arsyeve të tjera.

5. Kurseni kohë dhe stres

Punësimi i një kujdestari përmes një agjencie në Genova mund t’ju ndihmojë të kurseni kohë dhe stres. Agjencitë e kujdesit në shtëpi kujdesen për të gjithë menaxhimin e personelit, duke përfshirë përzgjedhjen, trajnimin, kryerjen e kontrollit dhe menaxhimin e çështjeve burokratike.

Konsorciumi Angelus për Ndihmën e të Moshuarve dhe Shërbimin e Kujdestarëve Genova

Agenzia Badanti Genova Assistance Caregivers për të moshuarit dhe të paaftët operon në territorin e Ligurisë duke adresuar kryesisht ndërhyrjet e saj të mirëqenies sociale për përdoruesit si: të moshuarit, të sëmurët dhe pacientët me aftësi të kufizuara të përkohshme psiko-fizike.

Shërbimet e ofruara kanë të bëjnë me pacientë që vuajnë nga patologji të tilla si: ALS, Alzheimer , Parkinson , Onkologji, Sklerozë Multiple , goditje në tru, sëmundje kardiopulmonare, neurodegjenerative ose miodegjenerative. Ndërhyrje të shumta janë ofruar për të moshuarit pjesërisht të vetë-mjaftueshëm ose jo të vetë-mjaftueshëm në lidhje me shërbimet ndihmëse të mirëqenies sociale, socializimin dhe terapinë profesionale mbështetëse.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.